Στον ρ/σ «Παραπολιτικά FM»: O διαγωνισμός πρέπει να προχωρήσει, το δημόσιο να πάρει τα έσοδα κι όποιος δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του να φύγει


Dimitrios PAPADIMOULIS (GUE/NGL, GR)Μιλώντας σήμερα στον ρ/σ «Παραπολιτικά FM 90,1″ (Μ. Πυργιώτη), ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, θα πρέπει όποιος δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του να φύγει. Καταλαβαίνω όσους λυσσομανάνε για να γυρίσουμε πίσω στο παλιό καθεστώς. Διεξάγεται ένας επιχειρηματικός πόλεμος στον οποίο εμφιλοχωρούν συμφέροντα, ωστόσο αυτό το βήμα για την αδειοδότηση δεν πρέπει να ακυρωθεί.

Η ΝΔ έκανε αγώνα να μην γίνει ο διαγωνισμός και ταυτίστηκε με αυτούς που δεν ήθελαν να διεξαχθεί. Αλλά ο διαγωνισμός πρέπει να προχωρήσει, το δημόσιο να πάρει τα έσοδα και το τζάμπα να τελειώσει.

Όσα εμπεριέχει το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής θα πρέπει να ελεγχθούν και εάν υπάρχει κάτι μεμπτό να υπάρξουν κυρώσεις

Σε ό,τι αφορά την Τράπεζα Αττικής, θα πρέπει όσα εμπεριέχει το πόρισμα, που αναμένεται, να κριθούν αρμοδίως και από την Τράπεζα της Ελλάδας και από τη δικαιοσύνη και από τη νέα διοίκηση της Τράπεζας Αττικής. Να ελεγχθούν και εάν υπάρχει κάτι μεμπτό να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να υπάρξουν κυρώσεις.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κρυφτεί οτιδήποτε στραβό. Ο κ. Καλογρίτσας έχει πάρει από την Τράπεζα Αττικής δάνεια και το 2014 και το 2015. Ό,τι υπάρχει θα πρέπει να ψαχτεί και από τη δικαιοσύνη και από όλους. Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι μέχρι το λαιμό βουτηγμένοι στο σκάνδαλο της Siemens.

 

Advertisements

Περί papadimoulis
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: