Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης της Βολιβίας, Ρενέ Ορεγιάνα


Orellana.jpgΟ Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/GUE-NGL, Δημήτρης Παπαδημούλης, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης της Βολιβίας και επικεφαλής τον Υπουργό Ανάπτυξης Ρενέ Ορεγιάνα.

Ο Ρενέ Oρεγιάνα μετέφερε στον Δημ. Παπαδημούλη τον χαιρετισμό του προέδρου της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, καθώς και τη στήριξή του στις προσπάθειες του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για τη στροφή της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και βιωσιμότητα.

Ενημέρωσε αναλυτικά για τα επιτεύγματα και τους στόχους της κυβέρνησης της Βολιβίας, και ζήτησε τη στήριξη της ευρωομάδας της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανάπτυξη των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Λατινική Αμερική και ιδιαίτερα με τη χώρα του, τη Βολιβία.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ευχαρίστησε τον Ρενέ Ορεγιάνα και την αντιπροσωπεία της βολιβιανής κυβέρνησης για την επίσκεψή τους καθώς και για στήριξη της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης για την έξοδο από την κρίση.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Ευρωομάδας της Αριστεράς στον Έβο Μοράλες και τη βολιβιανή κυβέρνηση και έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για τη συνέχιση και ενίσχυση της σχετικής επικοινωνίας και συνεργασίας.

 

Advertisements

Περί papadimoulis
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: