Συνάντηση με τον επικεφαλής της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας, Alberto Garzon


Papadim_Albiol_Garzon

Με τον Επικεφαλής της Ενωμένης Αριστεράς Ισπανίας, Alberto Garzon συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Στρασβούργο, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Alberto Garzon, ενημέρωσε τον Δημήτρη Παπαδημούλη για την πρόσφατη συμφωνία της Ενωμένης Αριστεράς με τους Podemos για κοινή εκλογική κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου. Η Ισπανική Αριστερά, ενωμένη διεκδικεί να κάνει την ιστορική τομή και να διεκδικήσει επάξια Κυβερνητικά καθήκοντα με την στήριξη μεγάλου μέρους της Ισπανικής κοινωνίας.
Ο Alberto Garzon, επεσήμανε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί παράδειγμα ανατροπής, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε μία συντηρητική Ευρώπη, και δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη που αναλογεί στην Αριστερά για να αλλάξει την Ισπανία.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική συνεργασία της Ενωμένης Αριστεράς με τους Podemos και υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της. Δήλωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό τους για την αλλαγή των συσχετισμών και τους ευχήθηκε δύναμη και επιτυχίες στον αγώνα για μία μεγάλη προοδευτική πολιτική αλλαγή όχι μόνο στην Ισπανία άλλα και σε όλη την Ευρώπη.

Advertisements

Περί papadimoulis
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: