Συγχαρητήρια επιστολή προς Μαρίζα Ματίας: «Ο αγώνας σου είναι σημαντικός, όχι μόνο για τον λαό της Πορτογαλίας, αλλά και για το σύνολο της Ευρώπης»


ΠαπαδημούληςΣυγχαρητήρια επιστολή εκ μέρους της αντιπροσωπείας
του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απέστειλε σήμερα εκ μέρους της Αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο, συγχαρητήρια επιστολή για τη μεγάλη εκλογική της διάκριση στις Προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας, στην Ευρωβουλευτή της Ευρωομάδας του Bloco D’ Esquerda (Αριστερού Μπλοκ), Μαρίζα Ματίας. 
Ακολουθεί η συγχαρητήρια επιστολή:

Αγαπητή Μαρίζα,

εκ μέρους της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο,


Επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για αυτή την μεγάλη επιτυχία σου και για τα πολύ καλά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Πορτογαλία! Αυτή είναι μια νίκη της υποψηφιότητάς σου, καθώς και ένα συλλογικό πολιτικό μήνυμα που στέλνει το Αριστερό Μπλοκ, σε όλες τις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις της Ευρώπης. Ο αγώνας σου είναι σημαντικός, όχι μόνο για τον λαό της Πορτογαλίας, αλλά και για το σύνολο των Ευρωπαϊκών λαών. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω, από την απόφασή μας να αλλάξουμε την Ευρώπη.


Εκ μέρους της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, σου εύχομαι δύναμη, πείσμα και αγώνες που θα οδηγήσουν τελικά σε περισσότερες επιτυχίες όπως αυτή. Ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στο πλευρό σας σε αυτό το δύσκολο έργο.


Θερμούς χαιρετισμούς


Δημήτρης Παπαδημούλης

 

Και η επιστολή στα αγγλικά:

Dear Marisa,

Let me congratulate you for this great success of yours and the very good results of the Presidential Elections in Portugal! This is a victory of your candidacy as well as a collective political message of Bloco, to the neoliberal forces of Europe. Your fight is an important one, not only for the Portuguese people but also for all of the European people. We won’t make a step back, from our determination to change Europe.

On behalf of the SYRIZA Delegation, let me wish you strength, wilfulness and struggles that will eventually lead to more successes like this one. SYRIZA stands by your side to this difficult mission.

All the Best,

Dimitrios Papadimoulis

Advertisements

Περί papadimoulis
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: