Συνάντηση με την Συντονιστική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Ενώσεων για την Παλαιστίνη (ECCP)


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/GUE-NGL, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Ενώσεων για την Παλαιστίνη (ECCP) και επικεφαλής τον Πιερ Γκαρλάν, γερουσιαστή του Βελγικού Κοινοβουλίου και πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ανθρωπιστικής Ομοσπονδίας EHF.

Εκπροσωπώντας περισσότερες από 50 οργανώσεις σε 20 διαφορετικές χώρες, η αντιπροσωπεία της ΕCCP μετέφερε στον Δ. Παπαδημούλη την επιθυμία των Παλαιστινίων να υπάρξει Ευρωπαϊκή παρέμβαση προκειμένου να παύσει η γενοκτονία στη Γάζα, μετά και την πρόσφατη κλιμακούμενη βία από τη μεριά του Ισραήλ. Παράλληλα, ζήτησαν την υποστήριξή του ως Αντιπροέδρου και ως μέλους του ΣΥΡΙΖΑ/ GUE-NGL για τη διεύρυνση των υποστηρικτών τους και την επίτευξη περισσότερων και πιο άμεσων θετικών αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση της ειρήνευσης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ECCP για την επίσκεψή τους και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ίδιου, των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Ευρωομάδας της Αριστεράς στους στόχους της ECCP, διότι ακόμη μια φορά, η κατάσταση στην Παλαιστίνη και ιδιαίτερα στη Γάζα, είναι δραματική και χρήζει άμεσης ευρωπαϊκής κινητοποίησης.

Advertisements

Περί papadimoulis
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: