Συνάντηση με επίσημους Εκπροσώπους από το «Χαμόγελο του Παιδιου»


??????????Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης είχε συνάντηση στις Βρυξέλλες με τους Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ Συμβουλίου και με τον Παναγιώτη Παρδάλη, Υπεύθυνο του Τμήματος Επικοινωνίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οι Υπεύθυνοι της Οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκονται αυτές τις μέρες στις Βρυξέλλες για την απονομή του Βραβείου του Ευρωπαίου Πολίτη, μια διάκριση που επιβραβεύει δραστηριότητες και δράσεις πολιτών, ομάδων, σωματείων ή οργανώσεων που έχουν επιδείξει εξαιρετική προσήλωση στην προαγωγή μιας καλύτερης αμοιβαίας κατανόησης και στενότερης ολοκλήρωσης μεταξύ των πολιτών των κρατών-μελών.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι μέλος της Επιτροπής Επιλογής των Βραβείων του Ευρωπαίου Πολίτη. Αξίζει να σημειωθεί οτι στη λίστα της Ελληνικής Επιτροπής υπήρχε, χωρίς να προτείνεται για βράβευση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ως αναπληρωματική πρόταση.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης πρότεινε να υπάρξει και ένα επιπλέον βραβείο για τη χώρα μας, το οποίο και ζήτησε να απονεμηθεί στον οργανισμό αυτό. Η πρότασή του έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επιλογής των Βραβείων και τελικώς το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμπεριλήφθηκε στη λίστα των βραβευθέντων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δημήτηρης Παπαδημούλης άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα των υπευθύνων του Εθελοντικού Οργανισμού και αφού τους συνεχάρη για τη δράση τους δήλωσε ότι θα σταθεί αλληλέγγυος στις μελλοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στη φωτογραφία: Ο Δημ. Παπαδημούλης με τον Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του ΔΣ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Advertisements

Περί papadimoulis
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: