Βρυξέλλες: Συνάντηση με αντιπροσωπεία της διεθνούς οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα Protection International (PI)


??????????Mε αντιπροσωπεία της διεθνούς ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Protection International (PI) συναντήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/GUE-NGL. Εκπροσωπώντας τοπικούς εταίρους σε περισσότερες από τριάντα χώρες σε όλο τον κόσμο μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας που σκοπό έχουν την  υποστήριξη και υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Protection International απευθύνθηκε στον Δ.Παπαδημούλη με την ιδιότητά του ως Αν. Μέλους της Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας για τις Σχέσεις ΝΑ Ασίας με την ΕΕ (ASEAN), επικεντρώνοντας την ενημέρωσή της στην εκρηκτική πολιτική κατάσταση στην Ταϋλάνδη.

H αντιπρόσωπος της PI στην Ταϋλάνδη Πράνομ Σόμβονγκ και οι Λιλιάνα Ντε Μάρκο, Νομική Σύμβουλος και Τζολίν Βαν Ντερ Βαρτ, Επικοινωνιακή και Νομική Συμβουλος, μετέφεραν στον Δ. Παπαδημούλη την επιθυμία τους να προστατευθούν οι ατομικές και συλλογικές ελευθερίες του λαού της Ταϋλάνδης, χωρίς το φόβο των απειλών ή επιθέσεων. Ζήτησαν επίσης την υποστήριξή του, ως αντιπροέδρου και ως μέλους του ΣΥΡΙΖΑ/GUE-NGL, στη διεύρυνση των υποστηρικτών τους σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δ.Παπαδημούλης ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους της Protection International για την επίσκεψη και ενημέρωσή τους και εξέφρασε τη συμπαράστασή του, τονίζοντας την ανάγκη να τοποθετηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα στο επίκεντρο της εξωτερικής πολιτικής ατζέντας της ΕΕ, με σκοπό την προώθηση της δημοκρατίας και της βιώσιμης ειρήνης.

Advertisements

Περί papadimoulis
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: